• darkblurbg
  Welkom bij GemeenteBelangen
  Lokale politiek in Het Hogeland
 • darkblurbg
  Welkom bij GemeenteBelangen
  De grootste partij van Het Hogeland
 • darkblurbg
  GemeenteBelangen
  Lokale politiek in Het Hogeland

GemeenteBelangen wil Het Hogeland beter bereikbaar maken

Gepubliceerd op: 09-04-2018

GemeenteBelangen Het Hogeland organiseert op 23 april een inloopavond in het Zielhoes in Noordpolderzijl. De lokale partij wil met inwoners van Het Hogeland in gesprek over de bereikbaarheid van de nieuwe gemeente.

Zijn de ontsluitingswegen naar Groningen voldoende, zijn de Eemshaven en Lauwersoog goed genoeg bereikbaar en hoe zorgen we er voor dat de verkeersdruk in dorpen te behappen is en de bedrijven toch goed bereikbaar zijn?


GemeenteBelangen ziet bereikbaarheid en goede infrastructuur als een belangrijk onderwerp voor de nieuwe gemeente Het Hogeland en de partij wil graag horen waar inwoners daarbij de knelpunten ervaren.
"Binnenkort gaat GemeenteBelangen haar verkiezingsprogramma schrijven en in plaats van een verhaal in een zolderkamertje in elkaar te zetten willen wij vooral bij inwoners ophalen wat ze belangrijk vinden en wat wij moeten weten” zo zegt GB-voorzitter Jaap Nienhuis. “Inwoners zien dagelijks waar de knelpunten zijn en daarom vinden wij het heel logisch om hen als deskundigen te vragen naar die knelpunten. Zo werken wij al jaren en dat zetten we door.”


“Onze programmacommissie gaat nog meer inloopavonden organiseren om belangrijke onderwerpen te bespreken. Zo geven we inwoners ook de ruimte om mee te denken en mee te doen." Daarnaast gaat de lokale partij ook in werkbezoeken ophalen wat belangrijk is voor de nieuwe gemeente. “Vanuit Eemsmond is het voor ons heel gewoon om inloopavonden te organiseren, en die traditie zetten we graag door in Het Hogeland" zo besluit Nienhuis.


De inloopavond in het Zielhoes start rond half negen, de zaal is open vanaf 20.15 uur. De entree is gratis. Alle inwoners van de nieuwe Gemeente Het Hogeland zijn welkom om aanwezig te zijn.