• darkblurbg
  Welkom bij GemeenteBelangen
  Lokale politiek in Het Hogeland
 • darkblurbg
  Welkom bij GemeenteBelangen
  De grootste partij van Het Hogeland
 • darkblurbg
  GemeenteBelangen
  Lokale politiek in Het Hogeland

Werkbezoeken GB zijn gestart

Gepubliceerd op: 14-06-2018

De werkbezoeken van GemeenteBelangen zijn gestart. Met een werkbezoek halen wij veel informatie op die nuttig is om de juiste beslissingen te nemen. Vorig jaar zijn we gestart met een bezoek aan de gemeente de Marne en ook in dit jaar zijn we al op pad geweest om te luisteren naar actuele ontwikkelingen en te zien wat deze betekenen voor Het Hogeland.

GemeenteBelangen Het Hogeland is vorige week op werkbezoek geweest bij de in aanbouw zijnde Marciaborg bij Rasquert. En we hebben een aantal lessen geleerd bij de bouw van deze nieuwe school.

Het tempo waarmee inwoners en schoolbestuur en de dorpen Baflo en Rasquert van een plan tot een pand zijn gekomen is indrukwekkend. Duidelijk blijkt dat verschillende groepen dit plan hebben omarmd en zijn samen gaan werken, en ook nog snel ook - dat is best bijzonder - want scholenbouw is vaak erg ingewikkeld. 

Na een ontvangst door schoolbestuur, bouwbedrijf en wethouder Harmannus Blok van Winsum volgde een rondleiding door de nieuwe school.

Werkbezoeken zijn belangrijk

GemeenteBelangen is vorig jaar al gestart met een serie werkbezoeken. Vanuit GemeenteBelangen Eemsmond zijn we gewend om maandelijks inloopbijeenkomsten te houden voor inwoners, en sinds we Het Hogeland heten hebben we daaraan nadrukkelijk werkbezoeken toegevoegd ook om ook zaken op te halen voor ons programma voor Het Hogeland. Nieuwe bezoeken kondigen we via deze website aan. 

Tip ons waar we moeten zijn!

Natuurlijk kunnen we niet overal tegelijk zijn, maar graag ontvangen we tips van plekken die interessant kunnen zijn om te bezoeken omdat ze belangrijk zijn voor Het Hogeland. Tip ons dan via info@gb-hethogeland.nl