📢 Maak kennis met GemeenteBelangen Het Hogeland!

Aanstaande dinsdag organiseert GemeenteBelangen Het Hogeland weer een openbaar schaduwfractieberaad, dit keer in het dorpshuis ’t Groenland in Zuidwolde. Tijdens deze bijeenkomst, die om 19.45 uur begint, krijgen niet alleen leden, maar ook inwoners van de gemeente de kans om kennis te maken met de wethouders, raadsleden en het bestuur van GemeenteBelangen.

Maar dat is niet alles! Ook kunnen ideeën en suggesties worden ingebracht om Het Hogeland nóg beter te maken. GemeenteBelangen Het Hogeland vindt het in contact blijven met onze inwoners erg belangrijk.

Ook het Plaatselijk Belang Zuidwolde is uitgenodigd om hun dorp aan de politici te presenteren, waardoor deze avond een uitgelezen kans is om elkaar beter te leren kennen en samen te werken aan een nog mooiere gemeente.

Mis deze kans niet om je stem te laten horen en samen te werken aan een betere toekomst voor Het Hogeland! Zien we jou daar? Het adres is Van Berumstraat 2 in Zuidwolde. #GBhetHogeland #schaduwfractieberaad #HetHogeland #Zuidwolde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *